Tekstning og sprog

Vi laver professionelle undertekster, læser korrektur, redigerer, speaker, synstolker og oversætter alle former for programmer, film og tekster.

Tekstning – undertekster er den mest læste tekstform i Danmark

Vi tekster for hørehæmmede (danske undertekster af dansk tale), fremmedsprog, der skal tekstes til dansk, og dansk, der skal tekstes til engelsk.

Måske laver du film eller web-tv med dansk tale, der skal kunne køre uden lyd (fx i en reception, i et åbent kontorlandskab, i toget, i et udstillingsvindue eller andre steder). Her lægger vi danske undertekster på indslaget, så det bliver let at følge med, selv om man ikke kan høre lyden.

Det kan også være, du skal præsentere dit program eller film på en international filmfestival, hvor der eksempelvis skal engelske undertekster på. Og måske skal du have oversat/tekstet råmateriale for at kunne vælge de rigtige syncer ud, så du sparer tid i redigeringsfasen.

Uanset hvad du har brug for, kan Medietekst Danmark levere undertekster på et højt niveau, som giver dit program et mere professionelt udtryk. Vi kan klare langt de fleste sprog, så kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Dubbing, versionering, indtaling og synstolkning

Vi kan også tilbyde dubbing af fx tegnefilm, versionering af speakmanuskripter samt indtaling af speak på dansk og engelsk. Desuden kan vi synstolke programmer.

Korrektur og redigering

Medietekst Danmark tilbyder professionel korrektur og sproglig redigering af enhver slags tekster: hjemmesider, årsrapporter, bøger, ansøgninger, cv’er, artikler, specialer, opgaver og meget mere. Det er altid godt at få andre øjne på det, man har skrevet, så vi aftaler fra opgave til opgave, om det skal være ren korrektur, eller om teksten også trænger til at blive strammet op sprogligt.

Oversættelse og versionering

Hos Medietekst Danmark kan du få oversat materiale til dansk fra:

engelsk, svensk, serbokroatisk, russisk, spansk, fransk, tysk, kinesisk

Fra dansk til:

engelsk, spansk, svensk

Vi kan også klare andre sprogkombinationer. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.